Årgang 1965 – 53 års træf
     

Sådan så de ud i 1965> 

På selve datoen for vores dimission – den 12. juni (1965) – mødtes godt 35 gamle elever samt 6 påhæng på Nr. Nissum seminarium, hvor ”Borgen” modtog os med kaffebord kl. 14. Oprindelig var det samlede antal dengang 83 dimittender. Siden er 17 afgået ved døden og enkelte er langtidssyge. Alt i alt et pænt fremmøde som sædvanligt for årgangen. Ved kaffebordet underholdt Jonas Albertsen med indtryk fra sin undervisning i de glade tressere, og senere på eftermiddagen gæstede vi Nr. Nissum kirke, hvor Inga Houkjær fortalte om det nye gyldne alter i kirken. Kl. 18 mødtes vi alle på Humlum Kro, som serverede en dejlig buffet for os, og resten af aftenen gik på traditionel vis.
En af de gamle nissumitter nævnte i et indslag, hvor megen god dannelse og mange ungdomsoplevelser vi havde fået med os fra seminariet, som en sidegevinst til læreruddannelsen. ”Vi var jo næsten på højskole sammen.” Det fællesskab, som vi fik i seminarietiden, er nok til, at vi gerne kommer til vort gamle seminarium igen og igen.
Festudvalget bestod af to fra hver klasse: Hans Birkkjær Pedersen, Kai Juhl Jørgensen, Inge Højgård Sørensen, Tove Lindholm Pedersen, Birgit Ravn Jepsen, og Cæsar Jensen. Dette udvalg fortsætter arbejdet, og Hans Birkkjær redigerer stadig adresselisten på fortrinlig vis. Vi går i gang med at tilrettelægge 55-års jubilæet den 12. juni 2020, hvor vi glæder os til gensynet med jer alle.
Kai Juhl Jørgensen